Gaah!

Superstressad. Orkar inte!

All these fans!

Efterhängsna fans är jobbbiga!

Särskillt när dom är överallt.....

Mmmhmmmm!?

Japps, vad ska jag då skriva!? Har haft så mycket för mig att jag inte ens kommer ihåg allt!!
Igår vart det iaf spinning, as usual, med Emelie :) Mycket bra!

Sen har det också blivit bestämt att Fredagen den 22a drar jag till Jönköping och stannar förmodligen över helgen :) Det är riktigt nice det! :D

Nu väntar jag på att jag kan lämna Ellys skolfoton och efter dte ska jag dra till Spannarp för att kolla Desperata :) För nu har jag minsann övningskörningen avklarad för idag ;)

Hörs sen!
Ciaooo^^

Oktober(!!!)

Idag vart det skola i typ två timmar. Anledningen är att jag var hos tant doktorn mellan kl 8 - 9. Fick lite tips ommedicineringen. Ett bodprov blev också taget. Gut :)

I Lördgs var jag iväg hela dagen och skyndade sedan, sent på kvällen, till Hanna för choklafondue och film. Väldigt trevligt! Kom därifrån runt halv 2. En kvart senare stod jag hemma i badrummet oh borstade tänderna^^

Söndagen spenderades på Familia, återigen med Hanna. Som denna gången skulle handla en svindyr väska. Den var dock inte kvar så vi lullade runt lite och snackade massor. Muche trevligt :)

Igår vart det praktik hela dagen. Hemskt var det kan jag meddela!! Efter det blev det spinning med Emelie och sen for jag iväg till Spannarp. Najs bajs!

En kort update vart det iaf :)

See ya soon! :)

Skullaaa jaaaa

Sitter i skolan. Religion står på schemat. 12 - 15 idag. Skönt med sovmorgon men samtidigt segt eftersom att hela dagen försvinner. Det känns iaf så haha

Idag händer inte överdrivet mycket, thank god! Skulle sovit i morse, men som vanligt ringer det alltit någon. Svarar jag inte på sms lär det knappast funka att ringa. Jeez!

Men men, jag är trött, har huvudvärk och vill bara hem.
Bara 50min kvar nu ;D

Hörs sen!
Ciaaao

RSS 2.0