Jag är inte hembiträdet vi inte har! sorry....

Borde fan betala någon eller nåt för att skriva här^^

Anyways!

I Fredags, på midsommarafton, var vi först hjos morfar i runt 5 timmar. Det blev massor av underbart god mat och då pratar vi inte traditionell midsommarmat. Nej nej, här var det t.ex paj med grillad paprika och chevreost, fläskfilé med potatissallad och så mycket mer gott!! Efter det bar det av mot Starby och Carro för midsommarfest. Där stannade jag runt 3 timmar för att sedan bege mig till nästa ställe, Ausås. Därifrån åkte jag runt 03 00. Det var trevligt, väldigt trevligt! Kom i säng runt 04 15. Upp tidigt dagen därpå dock!

Lördagen gick till att fixa lite allt möjligt. Bland annat städa lite innan Louise kom runt 16 30. Då käkade vi kyckling och avslutade med kladdkaka. Sjukligt gott!! Sen begav vi oss mot Ausås för förfest och efter några timmar där gick bilarna mot Strövels IP. Som ligger på andra sidan vår häck. Skönt skönt!!
Det var riktigt trevligt därute! Träffade otroligt mycket folk som jag inte sett på väldigt länge. wonderbart!
Kom i säng redan 02 00. Men låg och snurrade ett tag. Vaknade however 14 45 idag! 14 45!!! Här pratar vi panik asså! Så idag har jag inte gjort mycket. Suttit ute och läst lite i en bok, städat och bara segat. Tycker att jag förtjänar det :) Det gjorde nog inte pappa dock, han misstar mig ständigt för hembiträdet vi inte har och blev sur för att jag glömt vattna blommorna( vilket jag faktiskt inte alls glömde, de krävde nog bara mer vatten än det jag gav dem) och lite annat som han lyckades hitta. Han gillar att klaga på mig trots att han har det så mycket bättre än många andra föräldrar! Jaja nog med klagande. Han ska få sitt senare, det lovar jag.

Nu, however, blir det sängen och en film :)
Pusshejs!! 

Let it rain let it rain let it raaiiiin^^

Guten morgen..eller asså... Nja jag brukar ju knappast sova såhär länge! Men en sen natt blev en morgon utan väckarklocka vilket resulterade i att jag vaknade 13 00.. sjukt^^

Har precis käkat frukost dvs yoghurt med äpple och frusna hallon MUMS! :D Samtidigt stod reprisen av det hemska programmet Ullared igång och jag snappade upp något i stil med " Det är en leversjukdom som jag har i lederna" - Riiight?

Anyways!

Såfort det slutar regna ska jag bege mig ut på dagens första, men icke sista, promenad :)

Nu ska jag packa upp det sista av mitt liv ur lådorna och lyssna på musik.


Pusshejs! :)


Missing it.

Klippiiies

God morning sunshines ;)
Blev en lite spontan sleepover igår hos Emelie och Allan i Klippan. Kul kul!
Satt och snackade skit hela natten och lite sånt. We like!


Nu har vi, på befallning av Emelie, kollat på Våra bästa år. Nästa steg är att springa bort till Ica och handla frukost  :)So that's what wer'e gonna do now :)

Ciaaao!!


Summer oh yes!

Oj oj. Nu är det över för 10 veckor framöver. Rimmar ju t.o.m ;D
Häärligt!
Idag packade jag ner grejerna i lägenheten. Jeanette avr så snäll och hjälpte till :9 Mer om det en annan dag.

Ska sova. Var bara tvungen att skriva någonting iaf ^^

Nightie!!

Okaaj, dags igen ^^

SHIT, vad jag inte haft tid att skriva något här.
Har iaf gjort klart alla arbeten. Fick dock tillbaka ett mail häromdagen att det ena inte var helt rätt. Får försöka fixa det. Sen är det sommarlooov :D

Just nu är jag i Strövels. Ska strax åka bort till knutan och vänta på Jönköpingsbussen :)

Kom hem i Onsdags och träffade då Mindy och Macke. Trevligt trevligt!
I Torsdags var det möte på skolan redan kl 9. Fikadejt kl 10 och klippning kl 12. Efter det drog jag mig mot Jills och därefter åkte vi till Mindy och slappade runt lite tills jag var tvungen att åka hem och göra mig klar inför grillningen med The Anderssons på kvällen :) Louises nya kille skulle ju komma. Inte missa inte missa ;) Hahaha
Det var skitkul! Saknat våra ceperyck massor ^^

Fredagen var det frulledejt med Emelie på Espresso House :) Sen lullade vi runt i stan lite. Trevligt, mycket trevligt :) På kvällen blev det Tacos och Sex and the City med pappa, Louise, Annika och Tommy :D Helkul!!

Lördag blev det Väla, sova middag, grillning och 18årsfest :D Hääärligt hääärligt!

Idag blir det inte ett skit. Bussen går 14 55 från Knutan. Är i Jönköping 17 50. Tåget går 17 54. Lycka till Joel, lycka till.

And that's that. Tråkigt inlägg as usual. Snart sommarlov, då ska jag bättra mig I promise ;)

RSS 2.0